Blog

Čmičak

Čmičak Čmičak (Halacion) – javlja se kao hronično zapaljenje Majemovih žlezda. Najčešče nastaje kod ljudi koji imaju hronični blefaritis. Čmičak se javlja kako sa unutrašnje, tako I sa spoljašnje strane … Opširnije »

Boja očiju i genetika

Boja očiju I genetika Da li ste se ikad pitali možete li da predvidite boju očiju Vašeg deteta? Možda Vas je nekad zbunilo kako se dete rodi sa plavim očima, … Opširnije »

Kako koristiti dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Kako koristiti dobrovoljno zdravstveno osiguranje u Lensoptic-u?   Za sve korisnike dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja omogućili smo brojne pogodnosti i popuste. Naime, osiguravajuće kuće sa kojima imamo sklopljen ugovor su : … Opširnije »

Naočare za čitanje

Naočare za čitanje     Zašto su nam potrebne naočare za čitanje? Naočare za čitanje nam najčešće postaju potreba nakon 40 godine. Tada se najčešće javlja takozvana staračka dalekovidost (presbiopija). … Opširnije »

Naočare prema obliku lica

Kako da izbarete pravi oblik naočara prema obliku lica   Ponuda dioptrijskih ramova je sve veća I razlikuju se prema boji, obliku, dizajnu I materijalu. Kada dođete u poziciju da … Opširnije »

Polarizovane naočare

Polarizovane naočare     Šta su to polarizovane naočare I zašto su nam one potrebne ? Vreme je za nove sunčane naočare, a mi ćemo Vam pomoći da izaberete one … Opširnije »

Zamor očiju

Kako da sprečite zamor očiju ?   Vaše oči daju jasne pokazatelje kada su umorne: osećate peckanje u očima, težinu I slično. Postoje osnovni koraci koje možete preduzeti kako biste … Opširnije »

multifokalna kontaktna sočiva

Multifokalna kontaktna sočiva

Multifokalna kontaktna sočiva     Današnja uznapredovala tehnologija nam je omogućila je I presbiopima da nose kontaktna sočiva I uživaju u jasnom vidu ka svim udaljenostima bez naočara. Ukoliko već … Opširnije »

Vodič za sočiva u boji

Vodič za sočiva u boji Ovaj vodič za sočiva u boji će Vam pomoći da lakše odaberete omiljenu boju kao i da pravilno rukujete njima. Sočiva u boji mogu na … Opširnije »

povrede oka uv zračenjem

Povrede oka UV zračenjem

POVREDE OKA UV ZRAČENJEM   Kako nastaju povrede oka UV zračenjem? Izloženost UV zračenju bez adekvatne zaštite očiju može dovesti do povreda, odnosno površnih oštećenja epitela rožnjače I vežnjače. Zato … Opširnije »


Highslide for Wordpress Plugin