Sočiva u boji

KONTAKTNA SOČIVA U BOJI

sočiva u boji

Najveći broj ljudi na svetu ima tamnu boju očiju, a po najnovijim istraživanjima među populacijom
starosne dobi od 15 do 55 godina, oko 85% osoba poželelo je da bar ponekad promeni svoju boju oka i to najčešće u plavu ili zelenu boju. Zbog toga su kontaktna sočiva u boji veoma popularna.
U zavisnosti od Vaših želja i potreba, . Sočiva u boji (sa dioptrijom i bez dioptrije) koja izrazito menjaju boju oka izrađena su tako da obojeni deo u potpunosti prekriva prirodnu boju irisa, dok sočiva koja boju menjaju umerenije imaju tačkasti nanos boje tako da se prirodna boja oka blago nazire tj. providi, što pruža fantastičan efekat i izražajnost.
Mogu naći u dve varijante:
Sočiva u boji sa dioptrijom koja ispravljaju smetnje, kao što su dalekovidost ili kratkovidost, u isto vreme menjaju i boju vaših očiju.
Sočiva u boji bez dioptije koja se nose isključivo za kozmetičke potrebe, menjaju boju vaših očiju i nemaju nikakve diopritivne sposobnosti.
Tokom izrade je korišćena posebna tehnologija koja daje 3D efekat promene boje oka. Spoljašni prsten kojim je oivičen obojeni deo čini oko većim a pogled izražajnijim. Kombinovanjem svetlijih i tamnijih transparentnih nijansi određene boje u više slojeva i zrakasto uodnosu na zenicu, dobija se efekat koji istovremeno daje i promenu boje oka, ali i veoma prirodan izgled.sočiva u boji

 

Tipovi :

FRESHLOOK COLOR – Za intenzivnu promenu boje prirodno tamnih očiju. Služe za korekciju kratkovidosti ili dalekovidosti.

SOČIVA U BOJI CENA: 1600,00 rsd (po komadu)
AIR OPTIX COLOR – Najnovija generacija, najkvalitetniji materijali prilikom izrade, najveća propustljivost kiseonika , dostupno u 9 boja, sa ili bez dioptrije

SOČIVA U BOJI CENA : 1600,00 rsd (po komadu)
FREQUENCY COLOR – Omogućavaju jasniji i oštriji vid kod pacijenata sa niskim stepenom astigmatizma. Bolja podnošljivost i brže prilagođavanje uslovima slabijeg osvetljenja i kontrasta.

CENA : 1600,00 rsd (po komadu)

SOFLENS COLOR – Modeli u boji za prirodan izgled oka. Nude maksimalan komfor i jednostavno rukovanje.

CENA : 2450,00 rsd (po komadu)
Isto kao i kontaktna sočiva, sočiva u boji nisu štetna za vaše oči ukoliko pratite uputstva oftamologa, naročito vezana za dozvoljeno vreme nošenje i zamenu sočiva. Nikada ih nemojte deliti sa drugim osobama i vodite brigu o njima, jer se redovno moraju čistiti, dezinfikovati i čuvati na adekvatnom mestu.

Cene i dostupnost sočiva, ako i boje, pogledajte putem naše online prodavnice.

sočiva u boji

Sočiva u boji kao potreba
Nakon određenih nezgoda u životu kao što su : slučajne povrede oka, saobraćajne nesreće, operacije sa komplikacijama… kada dolazi do trajnog ili delimičnog oštećenja vida, funkcije i izgleda oka, ono što Vam savremena oftalmologija može ponuditi kao najbolje rešenje jesu protetska (kozmetska) kontaktna sočiva.
Na našem tržištu je sužen broj proizvođala, ali svakako uz konsultaciju sa Vašim oftalmologom možete doći do najboljeg funkcionalnog i estetskog rešenja.
Ono što je specifično kod ovakvog kontaktnog sočiva u boji je što se izrađuje u najpribližnijoj boji Vašeg zdravog (neoštećenog) oka.
Može se poručiti u varijanti sa ili bez dioptrije, kao i sa ostalim specifičnostima vezanih konkretno za Vas.
Trebate imati na umu da se dobijena boja i boja Vašeg oka neće 100% podudariti, ali će to biti boja koja je najpribližnija Vašem oku.
Trenutno se na našem tržištu mogu pronaći u varijantama tromesečnih, polugodišnjih i godišnjih kontakntih sočiva.
U zavisnosti od kvaliteta suznog filma, načina rukovanja, i održavanja, njihov vek trajanja može biti i kraći.

Probajte kako biste izgledali sa AIR OPTIX COLOR sočivima u boji. Pratite sledeći link, odaberite svoju sliku i isprobajte sve nijanse AIR OPTIX COLOR STUDIO.


logo