Servis i rezervni delovi

Servis i rezervni delovi

Servis i rezervni delovi

 

Kako biste Vaše omiljene naočare što duže nosili, možete se pridržavati par saveta koji će im produžiti životni vek

Svako brisanje stakala, bilo bi dobro vršiti mekanim mikrofiber krpicama, ili sličnim mekšim tkaninama, kako ne biste oštetili staklo (plastiku).
Ukoliko su stakla malo više zaprljana, i čišćenje nije moguće samo mikrofiber krpicom, može se isprati vodom, hladnom ili mlakom, nikako vrućom vodom, takođe, može se prati blagim detardžentima, ali izbegavati agresivne supstance, kao na primer alkohol ili aceton koje mogu oštetiti slojeve koji se nalaze na staklu, ili čak oštetiti samu sirovinu. Najbolje bi bilo praktikovati upotrebu sprejeva i vlažnih maramica namenjenih za održavanje stakala.

Izbegnite nezgode sa naočarima

Nepažnjom, Vaše naočare mogu pretrpeti razne lomove kao što su : stavljanje teških predmeta preko okvira, sedanje, pritiskanje, ispadanje. Kako biste to izbegli bilo bi dobro da naočare uvek čuvate u futroli, da ih skidate i stavljate uvek sa dve ruke, i izbegavate direktno izlaganje jakim sunčevim zracima, koji ne bi prijali ni koži Vašeg lica, ne ostavljate ih nezaštićene u automobilu, koji je izložen direktnom sunčevom svetlošću.

Takođe, da napomenemo, za naočare je najbolje da se pri odlaganju nikako ne okreću staklima ka podlozi, već oslonjene na drške kako biste izbegli nepoženjno grebanje sirovine.

U našoj optičarskoj radionici, pored standradnih usluga, ugradnje dioptrijskih stakala u dioptrijske okvire, nudimo i usluge:

– formiranje i podešavanje ramova
– lotanje, popravka i zamena delova

-zamena papučica

Takodje, mozete pogledati i nove dostupne modele putem naše online prodavnice

Ukoliko Vam je potrebna konsultacija ili savet u vezi problema koji imate sa Vašim okvirom, potrebno je da pozovete kontakt telefon 011/32-36-029 i raspitate se o radnom vremenu optičara.


logo