Saradnja sa osiguravajućim kućama

Saradnja sa osiguravajućim kućama

Poslednjih godina LENSOPTIC je svoju saradnju sklopio i sa najvećim osiguravajućim kućama u Srbiji.

Njihova ponuda se bazira na pružanju medicinskih usluga svojim osiguranicima i pokrivanju dela njihovih troškova, kako za lečenje tako i za kupovinu optičkih pomagala.

Lensoptic nastaviće kontinuiran rad, ne samo u pronalaženju novih klijenata, negovanju već postojećih, već i na poboljšanju kvaliteta i usluga, stalnom razvoju i praćenju trendova u oblasti oftalmologije.

Zahvaljući poverenju koje su nam poklonile najveće osiguravajuće kuće u Srbiji sa ponosom Vam možemo reći da smo stabilan oslonac budućnosti svojim pacijentima.

Ukoliko ste osiguranik neke od sledećih osiguravajućih kuća očekuju Vas posebne pogodnosti, popusti i akcije pri kupovini, kao i pri oftalmološkom pregledu.

Za osiguranike svih osiguravajućih kuća sa kojima imamo sklopljen Ugovor, obezbedili smo brojne popuste na kupovinu optičkih pomagala, a takođe i na dijagnostičke preglede u Lensoptic specijalističkoj oftalmološkoj ordinaciji. U našoj ordinaciji možete obaviti sve oftalmološke preglede (utvrđivanje dioptrije, pregled očnog dna, merenje očnog pritiska, pregledi za kontaktna sočiva i kontrole istih, provera prohodosti suznih kanala, kompjuterizovano vidno polje, specijalistički pregled za glaukom…), dok u našoj Specijalizovanoj optičkoj prodavnici možete pronaći sve vrste optičkih pomagala (naočare, kontaktna sočiva, rastvori za održavanje sočiva, naočare za sunce sa i bez dioptrije, sočiva u boji… )

Budite i Vi deo Lensoptic porodice.

Željno Vas iščekujemo.
 saradnja sa osiguravajucim kucama
saradnja sa osiguravajucim kucama        logo_wiener_staedtische


logo