Galerija – naočare za vid

Poseti shop

NAOČARE ZA VID – GALERIJA

Kada dođe vreme da izaberete naočare za vid koje će najbolje stajati na Vašem licu, dolazi do velike dileme: Koji oblik naočara za vid najbolje pristaje mom licu? Koji su to materijali koji su najotporniji i imaju najduži vek trajanja? Šta je to što je u trendu ove sezone kada su u pitanju naočare za vid, a i naredne?

Izbor naočara za vid, osim što izvršava svoju funkciju poboljšanja Vašeg vida, takođe, izbor određenog rama može predstavljati i Vaš temperament, i odraz Vaše ličnosti, takođe, predstavljaju i poseban modni ukras. Diskretni, metalni ramovi mogu Vas prikazati kao elegantnu, pun ram u boji može pokazati da se ne bojite da eksperimentišete. Naša GALERIJA – NAOČARE ZA VID je idealna za one koji žele da pre dolaska vide šta je to što mi nudimo, i šta mogu da očekuju.

Naočare za vid cena – detalje putem ONLINE PRODAVNICE  ili  pozivom na 0113236029 ili putem mail-a lensoptic@gmail.com
Na samom početku bilo bi dobro da se upoznate sa opštim pravilom kakav oblik rama naočara za vid pristaje Vašem obliku lica :

galerija naocare za vid slike

 

  • Ukoliko imate pravilan, ovalni oblik lica, birajte naočare koje će održati balans, i neće sakriti prednosti ovakvog oblika lica, koji je u teroriji i praksi najzahvalniji za kombinovanje, što znači da osobe sa ovakvim oblikom lica mogu izabrati bilo koji ram : mačkasti, pravougaoni, metalni, naočare za vid sa punim ramom….
  • Kada su u pitanju osobe sa okruglim licem, trebalo bi da biraju kockastije ramove naočara za vid, nikako okrugle. Takođe, njima dobro pristaju takozvani puni ramovi, koji mogu biti različitih boja.
  • Četvrtasti, ili kockast oblik lica, specifičan sam po sebi, može se dobro uklopiti sa ovalnim ili okruglim okularima, koji će ublažiti oštre crte lica.
  • Osobe sa srcastim oblikom lica imaju veliki izbor, mogu nositi i okrugle i ovalne i kockaste oblike dioptrijksih okvira, i pun ram i metalne, kao i diskretne ramove na bušenje.

galerija naocara za vid

*Kod osoba koje imaju izuzetno duguljasto lice ne bi trebalo da nose naočare sa naglašenom, specifičnom drškom.

Modni dizajn okvira naočara  se iz sezone u sezonu menjaju, tako su ove sezone najaktuelnije neobične boje, forme i šare. Postoje i trendovi koji se konstantno samo obnavljaju, kao što su mačkast oblik naočara, koji je i dalje najtraženiji u svim bojama, diskretniji, ili upadljiviji sa cirkonama i sa raznim šarama. Sledeću sezonu će obelećiti modeli okruglih naočara, u najrazličitijim bojama i formama.

 


logo