Edukacija

 
O VAŠIM OČIMA | O DECI | ZAŠTITA VAŠIH OČIJU | KAKO ČUVATI VID | BRINITE O VAŠIM OČIMA | ZANIMLJIVOSTI

 

edukacija

 

Edukacija o našim očima je jako bitna. Samim tim što nam može pomoći da primetimo problem i javimo se na vreme oftalmologu. Različita očna oboljenja imaju i simptome, a onog momenta kada ih prepoznamo možemo početi sa adekvatnim lečenjem ili korigovanje dioptrije.

Prateći različite linkove možete doći i do različitih informacija i zanimljivosti vezanih za jedini organ koji nam pruža vizuelni prikaz sveta oko nas. Koje su namirnice koje očima prijaju, da li se treba javiti oftalmologu kada imamo treperenje oka, ili kada nam se pojave tačkice pred očima. Naprezanje očiju je danas svakodnevnica, jer provodimo dosta  vremena za računarom, pa imamo par saveta koja će Vam to olakšati.

Visoko kvalifikovani stručnjaci iz oblasti optike i oftalmologije čine nas tim jakim i profesionalnim. Ali znanja nikada dosta, kazu da se čovek uci dok je živ, a mi tu stavljamo zarez i nastavljam. Lensoptic se posle 25 godina i dalje kreće u pravcu razvoja i učenja. Ono što je sada optička praksa i standard kod građana Evropske unije, nas je cilj da primenimo ovde, neće biti lako, tehnologija je skupa, resursi su im veći, ali snaćićemo se i probati da i Vama učinimo dostupnim, evropske norme za proizvode i usluge po cenama primerenim našem standardu. Znanja ćemo kupiti po belom svetu, Evropi i Aziji, kongresi i sajmovi naš su zadati cilj.. Edukacija profesionalca more biti permanentna i u nju se mora ulagati. Prepoznajemo je kao našu šansu da znjanjem i tehnologijom dođemo do dobrih proizvoda, usluga i najzad zadovoljnih klijenata. Naša snaga i zamajac bićete takođe i Vi i Vaše sugestije o pravcu kretanja optike i oftalmologije danas. Sva nova znanja i tehnologije naš tim će se truditi da implementira u radu sa klijentima i da ih upoznaje sa novim proizvodima.


logo