Uslovi plaćanja

Uslovi plaćanja

U našim prodajnim objektima na obe lokacije (Svetogorska 50/2 i Goce Delčeva 27/13) možete platiti na različite načine. Naime, kod nas su dostupni sledeći načini plaćanja: 

  • čekovima građana (do šest meseci odloženog plaćanja)
  • kreditnim karticama VISA, AMERICAN, DAINERS, MASTER, DINA (karticama BANCA INTESA (do 12 meseci bez kamate*)
  • Administrativnim zabranama (do 6 meseci, u jednakim mesečnim ratama) 
  • plaćanje preko žiro računa

* u zavisnosti od iznosa računa

Kupovina u Lensoptic specijalizovanim optičkim prodavnicama je moguća i online. Naime, dostupan je i webshop putem kog možete u bilo kom momentu poručiti kontaktna sočiva, naočare ili rastvore za održavanje i čuvanje kontaktnih sočiva. 

Uslovi plaćanja kada je u pitanju kupovina online:

Dostava poručenih proizvoda se vrši u roku od 48h (ukoliko je tražena roba dostupna na lageru) , ukoliko je nema, i čekanje je duže, bićete obavešteni o periodu koji čekate. Pri dostavi poručenih proizvoda, kuriru se gotovinom plaća navedeni račun uvećan za troškove dostave. Detalje o uslovima plaćanja pri online kupovini možete pročitati ovde.

Kupovina putem administrativne zabrane (sindikalna prodaja) 

Ovim putem želimo da Vas obavestimo da u Lensoptic specijalizovanim optičkim prodavnicama (obe lokacije, Svetogorska 50/2 i Goce Delčeva 27/13) odobrava prodaju optičkih pomagala putem administrativne zabrane. 

Minimalna vrednost za kupovinu jeste 1000,00rsd. 

Lica koja žele da izvrše kupovinu moraju imati ugovor o radu na neodređeno vreme. Uslov za kupovinu na ovaj način jeste da poslodavac i Lensoptic imaju sklopljen ugovor.

Lica zainteresovana za kupovnu putem administrativne zabrane dostave sledeću dokumentaciju: 

  • Overen i popunjen obrazac administrativne zabrane (3 primerka) 
  • Fotokopija lične karte 

 

Uslovi plaćanja


logo