Naočare za sunce sa dioptrijom

Da li su naočare za sunce sa dioptrijom dobra ideja?

Nosioci naočara za vid se suočavaju sa malim problemom kada počne sezona sunčanih naočara. Na plazi, ili u voznji ove nedostatke najviše osećaju. Naime, ako naočare za daljinu zamene sučanim naočarima bez dioptrije, izgubiće oštrinu vida koja im je neophodna.

U ovakvim situacijama, naočare za sunce sa dioptrijom su idealna varijanta.

U Vaše omiljene naočare za sunce (ram) mozemo ugraditi dioptriju za daljinu. Kod nas Vas očekuje širok spektar boje stakala (jednobojna, gradual, ogledala) ,a takođe mozemo raditi i bojenje po uzorku (donesete stara stakla i mozemo uraditi ista takva sa dioptrijom). Zvuči savršeno zar ne ?

Sve što Vam je potrebno jeste propisana dioptrija od strane oftalmologa, omiljeni ram i mozete početi da uzivate u voznji, na plazi, planini, moru….

Takođe, ovo moze biti korisno i nosiocima kontaktnih sočiva. S obzirom da kontaktna sočiva (polutvrda) mogu napraviti smetnje dok ste na moru (ukoliko upadne pesak u oči ili slana voda), oči mogu početi da crvene i moze doci do iritacije. U ovakvim situacijama, naočare za sunce sa dioptrijom mogu znatno ulepšati Vaš godišnji odmor.

Ukoliko su u pitanju veće dioptrije, sunčana stakla mozemo dodatno tanjiti kako bi naočare zadovoljine i estetsku formu, a ne samo praktičnu.

Kod nas su dostupna i fotoosetljiva stakla, koja takođe mozete ugraditi u bilo koji ram. Ovakva stakla tamne pri dodiru sa UV svetlima čak do nivoa sunčanih, dok se u zatvorenoj prostoriji vraćaju u prvobitno stanje. Više o fotoosetljivim staklima pročitajte prateći sledeći link 

Za dodatne informacije mozete nas kontaktirati na 011/3236029 ( Svetogorska) i 0113195509 (Bulevar maršala Tolbuhina 27/13)

Ukoliko Vam je potreban i savet oftalmologa, kao i pregled, ne zaboravite da je oftalmološki pregled/ savet u našoj ordinaciji besplatan kada kod nas kupujete naočare (stakla/ram).

Dobro nam došli!                                                                                          

Vaš Lensoptic team

 


logo