Lensoptic partnerski klub

Lensoptic partnerski klub-klub naših poslovnih partnera i sindikata sa kojima imamo ugovore o poslovnoj saradnji

 

Naša misija je da svojim pacijentima ponudimo robu i usluge vrhunskog nivoa, potpuno prilagodjene njihovim željama i potrebama. Nastojimo da uvećamo broj pacijenata,  kao i da sa postojećim održimo usprešnu saradnju zasnovanu na širokom spektru naših usluga. Prateći trendove, i ići u korak sa njima, trudimo se da Vam u svakom momentu ponudimo najbolje sa tržišta, u okviru optike,   i najbolje stručnjake koji brinu o Vašem vidu u okviru oftalmoloških usluga. Stručni tim lekara koji brine o Vama, kao i ljubazno osoblje, učiniće sve da od nas odete zadovoljni, kao i da se ovde uvek vratite.

Sa namerom da širimo poslovanje, nastavljamo sa strategijom dugoročnog poslovanja na na   šem tržištu. Ponosni na to što su  nam poverenje poklonile brojni pravni subjekti, sindikati, državne institucije, želimo da opravdamo Vaše poverenje, dobrom uslugom. Svako ko bi želeo da o Vašim očima i vidu brinemo baš mi, bićemo počastvovani da sarađujemo.

Lensoptic partnerski klub je tradicija koju negujemo već mnogo godina, sa ciljem da je održimo i podignemo na još viši nivo, zajedno sa novim partnerima. Sa zadovoljstvom Vas možemo obavestiti da sve naše već postojeće partnere uvek nagradjujemo za pruženo poverenje, kao i da nove poslovne partnere nagradjujemo i obezbeđujemo posebne pogodnosti. Takodje, sklapanjem ugovora ove vrste, svi zaposleni dobijaju mogućnost plaćanja putem administrativnih zabrana, kao i korišćenje Lensoptic LOYALTY programa, koji uključuje sledeći popust:

– 15% na naočare (dioptrijske okvire)

*popust se ne odnosi na artikle koji su na akciji

*popust ne važi kada kupujete putem administrativne zabrane

U okviru Lensoptic partnerskog kluba možete videti sa kojim državnim isntitucijama i sindikatima imamo potpisanu saradnju. Poverenje su nam poklonile brojne državne ustanove, muzeji, sindikati….

Ukoliko zelite da ostvarimo saradnju, i omogućite benefite Vašim zaposlenima, budite slobodni da nam se javite putem maila: lensoptic@gmail.com

Dobro nam došli!

 

zeleznice srbije

udruzenje novinara srbije

tasmajdan

sloga sindikat

srbija sume

 

sindikalna organizacija zandarmerije

sindikalna organizacija politike

republicka agencija za stanovanje

rovicom

ptt sindikat

policijski sindikat srbije

pio fond

opstina zvezdara

kbc banka

opstina palilula

iron tust

europress

dunav osiguranje

cms

centar za razvoj i lokalnu ekonomiju

biblioteka milutin bojic

atelje 212


logo