ESSILOR

ESSILOR

 

lensoptic naocare

 

Essilor je vodeća svetska kompanija za korektivna oftalmološka sočiva. Uspeh grupacije, koja je prisutna u 54 zemlje je rezultat strategije koja je vođena inovacijama više od 160 godina. Od dizajna do proizvodnje, grupa razvija širok raspon sočiva za korekciju i zaštitu vida. Grupa trenutno ulaže 150 miliona evra u istraživanje i razvoj (R&D) i ima 550 zaposlenih istraživača širom sveta, tri inovativna i tehnološka centra.

Essilor Optics d.o.o. – srpska filijala Essilor International, posluje u Republici Srbiji od 2007.g. tako da već nekoliko godina pomera standarde i svest o kvalitetu vizuelnog zadovoljstva krajnjih korisnika i podržava edukaciju optičara i oftalmologa kako bi osigurali napredak u svojoj profesiji.

LENSOPTIC & ESSILOR – Lensoptic kao generalni distributer Essilor stakala, može Vam ponuditi dioptrijska stakla po najboljim cenama u svim formama, uz najbržu moguću ugradnju.Naime, činjenica je da preko 80% informacija koje primamo iz “spoljašnjeg sveta” dolazi kroz čulo vida (oko) što naravno samo po sebi govori o jako velikoj važnosti tog organa ljudskog tela. I pored toga, smatramo da je dodatna obaveza u Essilor-u da stalno edukujemo tržište da je prilikom odabira dioptrijskih sočiva kvalitet izuzetno bitan, kako za decu tako i za odrasle. Na taj način će nosioci, osim estetskog kriterijuma i ugodnog nošenja, obezbediti i zaštitu od npr. UV zračenja, koja će im pomoći (starijim osobama) da bezbolnije savladaju “staračku dalekovidost” i da tako kvalitetnije reše neke svoje probleme sa vidom, bez obzira na uzrok.

naočare_1

Otkrijte kompletan raspon Essilor sočiva, Sočivo je jedinstvena kombinacija:
Površine odnosno dizajna koji omogućuje korekciju vašeg vida. Svaka vrsta potrebne korekcije se rešava sa definisanim dizajnom, npr. monofokalna i progresivna sočiva, personalizivona sočiva, sočiva za rad ispred kompjutera
Materijal: glavna komponenta sočiva. Od njegovog izbora će zavisiti estetika, težina i otpornost sočiva
Dorada se nalazi na prednoj i zadnjoj površini sočiva i predstavlja dodatnu vrednost vašeg sočiva: protiv blještanja, prljavštine, ogrebotina, zamagljivanja…

 

PROGRESIVNA SOČIVAMONOKALNA SOČIVAMATERIJALIDORADESUNČANI PROGRAM

Deo sadržaja preuzet sa www.essilor.rs


Highslide for Wordpress Plugin