FOTOOSETLJIVA STAKLA

 

FOTOOSETLJIVA STAKLA 

 

 

Crizal Transition (Essilor) Za sve one koji žele da se njihove naočare prilgalođavaju svim vremenskim uslovima, fotoosetljiva stakla su idealan izbor za njih. Naime, ona se najprirodnije prilagođavaju tako što reaguju direktno na UV zračenje, i tamne srazmerno sa količinom svetlosti, odnosno, posvetle kada nisu u dodiru za UV zracima.  Proces zatamnjenja nećete ni primetiti, jer one jako suptilno tamne, onoliko koliko je idealno za Vaše oko u datoj situaciji i različitim delovima dana, međutim, kada se vratite u zatvoreni prostor, ona se jako brzo vraćaju u prvobitno stanje. 

Idealna su za sva godišnja doba, kako za leto, tako i za zimu (jer štite oko i od blještavila snega ), kao i za svakodnevno funkcionisanje tokom čitave godine. U svakom momentu bićete 100% zaštićeni od UVA i UVB zraka. Sa takvim zaštitama usporićete starenje oka, sprečićete degeneraciju makule kao i pojavu katarakte.

Dostupne boje: siva, braon, grafitno zelena.   

Proizvedena od strane vodećeg svetskog proizvođača ( Essilor) oftalmoloških i fotoosetljivih sočiva Crizal Transition sočiva Vam pružaju optimalno rešenje za vid tokom čitavog dana. Takođe, Vaše oko imate zaštitu od grebanja, magljenja, masnih otisaka prstiju, nagomilavanja čestica prašine… 

I sunčane i dioptrijske u samo jednom paru naočara. Omogući će Vapem oku maksimalan komfor, jasan vid i uživanje u kristalno jasnom spektru boja. U čitavom rasponu dizajna, materijala, dorada i dioptrija (mogu biti monofokalna, bifokalna i multifokalna) odgovaraju svim vrstama ramova. 

USKORO – Fotoosetljiva stakla za mlade – u svim bojama sa MIROR EFEKTOM

 

XTractive fotoosetljiva stakla 

 

 

Nova vrsta fotoosetljivih stakala koja izuzetno jako potamne na otvorenom prostoru (do 90%). U startu su malo tamnije (10%) i kao takva omogućavaju da potamne do nivoa sunčanih naočara. Imaju specifičnu sposobnost da tamne ispod vetrobranskog stakla pri vožnji, pa su kao takva idelana za one koji mnogo vremena provode u vožnji ili su čak profesionalni vozači. Samim tim, brže se prilagođavaju vremenskim uslovima, odnosno za jako kratko vreme potamne na otvorenom i jako brzo posvetle u zatvorenom prostoru. Takođe, 100% blokiraju UVA i UVB zrake pa su oči zaštićene tokom čitavog dana. 

Boja: siva 


logo