Kontaktna sočiva u boji

 

Kontaktna sočiva u boji

 

Većina ljudi na svetu ima tamnu boju očiju, a po istraživanjima među populacijom starosne dobi od 15 do 55 godina, oko 85% osoba zainteresovano je da bar ponekad promeni svoju boju oka i to najčešće u plavu ili zelenu boju. Zbog toga su kontaktna sočiva u boji veoma popularna.

Ono što je bitno kod sočiva u boji da znate jeste da se ona koriste i održavaju isto kao i meka kontaktna sočivaMožete ih nositi svakodnevno, a možete ih nositi samo za određene prilike. Možete boje Vaših očiju primetiti u skroz drugu boju, a isto tako možete promeniti samo nijansu, to je na Vama.

Sočiva u boji mogu biti sa i bez dioptrije. Ukoliko prvi put nosite kontaknta sočiva u boji, trebate znati sve ono što znaju i korisnici mekih sočiva, odnosno, potrebna Vam je obuka koju možete obaviti u našoj Lensoptic specijalističkoj oftalmološkoj ordinaciji. Jako je bitno da ozbiljno shvatite održavanje takve vrste kontaktnih sočiva jer usled neopreznog održavanja može doći do infekcija ili do nekih drugih povreda oka, zato je jako bitno da Vam obuku kontakntih sočiva održi stručno lice. 

Prepustite se mašti i odaberite boju!
Probajte naša mesečna i tromesečna sočiva u boji, po neverovatno niskim cenama!
Zablistajte sa novim pogledom.

 


logo