Multifokalne naočare

 

MULTIFOKALNE (PROGRESIVNE)  NAOČARE 

 

VELIKA PROLEĆNA AKCIJA! MULTIFOKALNE NAOČARE 1+1 GRATIS!

 

 

UZ KUPLJEN JEDAN PAR VARILUX MULTIFOKALNIH NAOČARA – DRUGI PAR ( u istoj dioptriji) GRATIS! 

 

Multifokalne naočare (progresivne naočare)

Nakon četrdesete godine najčešće se javlja dioptrija za blizinu ( drugačije je nazivamo dioptrija “za čitanje” – ili presbiopne naočare ), a ukoliko ste i pre toga imali potrebu za nošenjem naočara, ovo je momenat kada će Vam biti potrebno dva para naočara. Za daljinu i blizinu. Međutim, ukoliko provodite vreme za računarom, potreban Vam je i treći par naočara, za srednju distancu. Možemo zaključiti da je to prilično zbunjuće. Stalna promena naočara pri svakodnevnim obavezama može prilično otežati obavljanje dnevnih aktivnosti, s toga bi pravo rešenje za Vas bile MULTIFOKALNE NAOČARE (progresivne naočare). 

Naime, multifokalne naočare (progresivne naočare) nude mekan prelaz od vida na daljinu, preko vida na srednjoj udaljenosti do vida na blizinu, pokrivajući sve ostale potrebne korekcije. To znači da progresivna sočiva imaju progresivnu korekciju dioptrije (od vrha prema dnu sočiva), smanjuju napetost oka i omogućavaju najprirodniju korekciju vida. 

Dakle, umesto dva ili tri para naočara, biće Vam dovoljne samo jedne! Za sve Vas koji vodite aktivan život, koji je svakodnevno ispunjen različitim aktivnostima, ovakav par naočara omogući će Vam brže i lakše ispunjavanje obaveza. Bez dosadne promene naočara pri pogledu ka različitim distancama, značajno ćete promeniti kvalitet života. 

Progresivne naočare su dostupne u svim varijantama sa svim doradama. Mogu biti sa fotoosetljivim receptorima, slojem protiv štetnog zračenja računara, sunčane, polarizovane, sa zaštitom od masnih otisaka prstiju, zaštitom protiv grebanja, magljenja..)

U Lensoptic Multifocal centru možete pronaći sve generacije multifokalnih naočara po najpristupačnijim cenama. Najnovija generacija Vam omogućava jasan vid pri svim udaljenostima (blizina, daljina i srednja distanca), sa minimalnim prilagođavanjem (obzirom da su naša iskustva da sa starijim generacijama klijenti imaju problem sa prilagođavanjem na multifokal) i širim vidnim poljem.  

Idealan okvir za Vaše multifokalne naočare možete pronaći i putem naše online prodavnica naočara i kontaktnh sočiva.

 

OFFICE PROGRESIV 

 

MULTIFOKALNE NAOČARE

 

Za mlade prezbiope koji nemaju potrebe za dioptrijom za daljinu, a ipak ne žele da nose dva para naočara za čitanje i srednju distancu (računa) – REŠENJE je Office Progresiv. Naime, u pitanju su dve dioptrije u jednom sočivu bez vidnog prelaza na samom sočivu. 

Idealna su za rad u kancelariji, kada pri radu koristite dve distance – blizinu i srednju distancu. 

Mogućnost izrade sa AMBERELAX bojom (namenska za rad za računarom. Boja koja umanjuje zamor prilikom rada na računaru, a samim tim neutrališe štetne plavo – ljubičaste zrake od računara, mobilnog telefona, tableta i slično.) 

Na taj način ćete svojim očima pružiti maksimalnu zaštitu, umanjiti zamor pri radu, a sve to uz kristalno jasan vid i maksimalan komfor. 


logo