Kako koristiti dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Kako koristiti dobrovoljno zdravstveno osiguranje u Lensoptic-u?

 

Za sve korisnike dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja omogućili smo brojne pogodnosti i popuste.

Naime, osiguravajuće kuće sa kojima imamo sklopljen ugovor su : Wienner Stadtische, Dunav osiguranje, Generali, Uniqa I DDOR.

dobrovoljno zdravstveo osiguranje

Kako koristiti DZO za oftalmološke usluge?

Pre nego što dođete kod nas, potrebno je da sa svojom osiguravajućom kućom proverite da li imate ugovorene oftalmološke usluge, i ako imate šta one podrazumevaju.

Ukoliko imate, kod nas možete obaviti sve vrste oftalmoloških pregleda : kontrolni pregled dioptrije za naočare i kontaktna sočiva, prvi pregled za naočare ili sočiva, lečenje svih vrsta alergije, infekcije oka i slično. Takođe, dostupne su i različite dijagnostičke metode za praćenje i lečenje različitih stanja i bolesti oka.

Osim pregleda, u našim specijalizovanim optičkim prodavnicama možete izabrati dioptrijski ram, dioptrijska stakla ili kontaktna sočiva.

U zavisnosti koja osiguravajuća kuća je u pitanju, ostvarujete posebne pogodnosti i popuste na sve usluge.

Procedura

Kada se odlučite da dođete kod nas kao korisnik DZO bilo koje od gore navedenih osiguravajućih kuća, neophodno je da ih kontaktirate kako bi Vam oni zakazali pregled i odobrili limit potrošnje.

Kako bismo realizovali kupovinu do kraja, potrebno je da na uvid doneste ispravu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja i lični dokument.

Tada možete obaviti zakazani pregled, izabrati naočare ili sočiva.

Procedura je krajnje jednostavna, a benefiti koje ostvarujete su raznovrsni. Od prioriteta pri zakazivanju, popusta na preglede, naočare I kontaktna sočiva, kao i mogućnost da svoje benefite koristite na obe lokacije Lensoptic očne kuće – Svetogorska 50/2 I Bulevar maršala Tolbuhina 27/13.

Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati na 011/3236029 i 0113195509

Dobro nam došli!


logo