Lensoptic početna

 

okviri

Naočare

Nakon pregleda, u našoj Lensoptic radnji možete izabrati model iz velikog izbora dioptrijskih okvira najpoznatijih svetskih firmi (Police, Rolling, Renegade, Marina Spadafora, Gucci, Oliver Valentino, Pierre Cardin, Max Mara, Giotto, Sting…). Muški, ženski i dečiji okviri, pravljeni od plastičnih materija ili metalni (od ultra tankog nerđajućeg čelika ili od titanijuma) – sve na jednom mestu.

Stakla

Dioptrijska stakla

Po ustanovljenoj dioptriji stručno lice očne kuće će pacijentu predložiti određeni tip dioptrijskog stakla. Osvrnućemo se samo na neke od tipova iz široke palete dioptrijskih stakala: mineralna sferna stakla, cilindrična stakla za astigmatizam, plastična CR-39, titanijumska stakla u indeksima 1.7, 1.8 i 1.9, hidrofobik, antiskreč plastika, bifokalna, multifokalna (progresivna) i foto stakla u više boja, sve u plastičnoj i mineralnoj (beloj) varijanti.

socivahome

Kontaktna sočiva

Ako su Vaš izbor kontaktna sočiva, mi Vam možemo ponuditi veliki izbor modela najpoznatijih svetskih firmi (Bausch & Lomb, Ciba Vision, Hydron…). Imamo dnevna, mesečna, tromesečna i godišnja meka sočiva, kao i polutvrda i tvrda sočiva za uspešno rešavanje astigmatizma (cilindra). Uz to, nudimo i kompletan izbor mekih kontaktnih sočiva u boji sa i bez dioptrije (šestomesečna i godišnja).

oftalmološka ordinacija

Sunčane naočare

Lensoptic Vam nudi veliki broj standardnih modela sunčanih naočara, kao i najnovije modele renomiranih svetskih brandova: Ray Ban, Vogue, Police, Tommy Hilfinger, Guess i Gant. Stilovi sunčanih naočara se menjaju svake godine, izbor je tako raznovrstan da nijedan par naočara neće nikad zaista biti van mode. A kako sunčane naočare ne moraju biti skupe da bi bile efektivne, ne morate potrošiti bogatstvo da bi ste nabavili novu kolekciju.


logo