Tečnosti za sočiva

Čišćenjem kontaktnih sočiva odstranjujete okom nastale naslage, kozmetiku i druge nečistoće. Operite ruke tako da ne prenosite prljavštinu i bakterije do oka. Probajte izbeći jake sapune za ruke. Meko kontaktno sočivo lagano trljajte na dlanu nekoliko sekundi u nekoliko kapi Tečnosti za sočiva . Nakon čišćenja ih stavite u čistu kutiju za kontaktna sočiva, naspite ratvor za čišćenje i ostavite ih preko noći. Posudice i kontaktna sočiva se obavezno moraju prati sa preporučenom tečnosti. Higijena sočiva je najvažnija za bezbedno i udobno korišćenje kontaktnih sočiva. Obuku za nošenje sočiva, koju Vam sprovode naši zaposleni dužni ste da sprovodite sa svim pojedinačnim uputstvima kako bi izbegli sve potencijalne komplikacije. Samo tako ćete sa svojim sočivima biti zadovoljni i bezbedni.

Čuvajte svoje OČI…

Alcon – Opti Free Express

Pakovanje 355ml

 

Baush & Lomb – Biotrue

Pakovanje 300ml

 

Rastvor za održavanje mekih kontaktnih sočiva inspirisan biologijom oka. Ima jedinstvenu formulu kojom stvara pH vrednost prirodnog suznog filma, omogućavajući prirodne uslove za funkcionisanje oka. Sadrži hijaluron – prirodni lubrikant koji ostaje na sočivima i do 20h, pružajući celodnevni komfor. Izuzetno efikasan u borbi protiv bakterija.

Baush & Lomb – Lens Lubricant

Pakovanje 15ml

 

Bausch & Lomb Lens Lubricant (15 ml) veštačke suze su sterilan rastvor za vlaženje oka koji omogućava dugotrajno i udobno nošenje kontaktnih sočiva. Pomaže da şe uklone iritirajuće čestice i da se ovlaže sočiva, čime se ublažava povremeno sušenje i iritacija oka.

Baush & Lomb – ReNu MultiPlus 120ml

Pakovanje 120ml

 

ReNu MultiPlus Multipurpose solution je rastvor za kompletno održavanje mekih kontaktnih sočiva. Obezbeđuje dugotrajnu vlažnost i komfor, superiornu dezinfekciju, siguran je i nežan na očima.

Baush & Lomb – ReNu MultiPlus 360ml

Pakovanje 360ml

 

ReNu MultiPlus Multipurpose solution je rastvor za kompletno održavanje mekih kontaktnih sočiva. Obezbeđuje dugotrajnu vlažnost i komfor, superiornu dezinfekciju, siguran je i nežan na očima.

Ciba Vision – Solo Care Aqua

Pakovanje 360ml

 


logo