Usluge

 

Jedna od Usluge koju POL nudi svojim klijentima je ugradnja naših sočiva u Vaše ramove u cilju brže isporuke gotovih naočara i individualne izrade sočiva za Vaš ram.Načini ugradnje su: Regular (pun ram), Najlon (polu ram) i Bušenje (bez rama)

Decentracija optičkih sočiva moguća je na svim mineralnim i organskim sočivima do 7mm u odnosu na geometrijski centar sočiva. Kod toričnih sočiva potrebno je istaći koje je oko predmet decentarcije i njegovu osu cilindra.Smanjenje prečnika: Mogućnost izrade sočiva sa minimalnim prečnikom 45mm. Na zahtev kupca rade se sočiva u obliku elipse što se preporučuje za većinu progresiv organskih i monofokalnih cilindričnih sočiva. Prečnike možemo smanjivati u koraku do 1mm.

Elipsa: Ekasnost eliptičnog oblika postiže se samo na sočivima sa plus dioptrijama i to na monofokalnim cilindričnim sa osom cilindra od 0 do 35 i od 145 do 180. Prečnike elipse je moguce raditi u koraku po 1mm

Optimizacija: Uz pomoć ove dorade postižemo efekat najtanje izrade organskih sočiva za odabrani okvir. Predlažemo da uvek ukoliko se radi o organskim sočivima koristimo ovu mogućnost, jer tako postižemo estetski najtanju moguću izradu sočiva.

Individualizacija: Zahvaljujuci inovativnoj FreeForm tehnologiji, u mogućnosti smo da Vam ponudimo sočiva koja su izrađena iskljucivo za Vas na osnovu individualnih parametara. Individualni pristup obrade sočiva obezbeđuje pacijentu udobnost i performanse sočiva kakve do sada nikako nije mogao dobiti.

U svojoj paleti, POL Vam nudi uslugu nanošenja efekta ogledala na POL sočivima. Preporučuje se nanošenje antirefleksnog sloja sa unutrašnje strane sočiva.Efekat ogledala je dostupan u sledećim bojama:
SrebrnaPlavaZlatna Narandžasta

POL je uveo standard po pitanju bojenja sočiva. U ponudi su sočiva namenjena za sunčane naočare u sivoj, baon i G15 nijansi, sa 20%, 50% i 80% zatamnjenja.POL nudi mogućnost bojenja sočiva po uzorku kupca, kao i bojenje sočiva sa kontinuiranim prelazom od tamnije ka svetlijoj nijansi tj. GRADIENT od 0% pa do 85%.

Kod POL-a u odnosu na način bojenja, postoje tri linije:

ClassicShades – gradient bojenja od 0% do 85%

RoyalShades – kozmetička linija u dosptupnim bojama:
Tirkiz Blue • Topaz Yellow • Golden Orange • Rubin Red • Smaragd Green • Violet • Rose Pink.

SportShades – sportska linija
Ski tint • Sailing tint • Tennis tint • Golf tint

Porudžbine se primaju svakog radnog dana od 09h do 18h, a subotom od 09h do 15h
i to putem:
– telefona
– mail adrese
– fax aparata
Polonline (specijalizovani softver za poručivanje)

Vreme isporuke

Lager sočiva: 1 – 2 radna dana
Rx sočiva: 2 – 3 radna dana
Rx sočiva sa AR slojem: 3 – 4 radna dana
Bojenje po uzorku: 3 – 4 radna danaNapomena:
-Sva lagerska sočiva naručena do 15h biće isporučena istog dana.

Firma POL garantuje visok kvalitet svojih proizvoda, proizvedenih u moderno opremljenoj fabrici pod strogom kontrolom kvaliteta i uslova poizvodnje.Na sve proizvode daje se garancija u trajanju od 12 do 36 meseci.


logo