FreeForm tehnologija

FREE FORM TEHNOLOGIJA

 

Nakon dužeg vremena usavršavanja i proučavanja nove FreeForm tehnologije, POL predstavlja i nudi novu liniju proizvoda Orange Line, proizvedenu najmodernijom tehnologijom koju možemo sresti u svetu FreeForm-a.

Optička sočiva izrađena FreeForm tehnologijom dostigla su vrhunac u vizuelnim performansama i estetskom smislu. Ono što bismo naročito istakli kao prednost FreeForm tehnologije jeste izrada sočiva za svakog korisnika individualno, na osnovu ličnih parametara. Sve ono što ste zamislili omogućeno je FreeForm tehnologijom.

FreeForm tehnologija je moderan, inovativan računarski proces oblikovanja unutrašnje površine korekcijskih sočiva. Potpuno novi pristup i veliki zaokret pri izradi korekcijskih sočiva. Sa FreeForm opremom je moguće izraditi sočivo sa tacnošcu i manjom od 0.05 dioptrije, dok se klasičnim načinom izrade mogu postići tačnosti do +/- 0.12 dioptrije.

NAOČARE ZA VID free form

Koncept firme POL zasniva se na negovanju poslovne filozofije koja im garantuje vodeću poziciju u regionu. Vode se osnovnim načelima poslovanja: tradiciji, vrhunskom kvalitetu i bogatom proizvodnom programu.

Saradnja LENSOPTIC i POL traje duži niz godina, zadovoljni klijenti potvrđuju da je ono što Vam mi nudimo baš ono što može zadovoljiti sve vaše potrebe.

Probajte, i uverite se sami u kvalitet, dizajn, komfor. Primetićete razliku.

Vaš Lensoptic
FreeForm tehnologija


logo