Tetovirao naočare

Video u kojem Matthew Tetovirao naočare na lice postao je hit na YouTubeu, no kruže sumnje da se zapravo radi o triku i reklami za naočare Ray Ban…
Snimak prikazuje muškarca poznatog samo pod imenom Matthew kako crnom bojom tetovira okvire naočara Ray Ban na lice, dok ga devojka bodri. Po završetku operacije Matthew se diže sa stola, stavlja prave sunčane naočare Ray Ban, ali ga neko od prisutnih podseća da mu te više nisu potrebne.

Reakcije pola miliona ljudi, koliko ih je pogledalo video, različite su, a mnogi tvrde da se samo radi o reklamnoj podvali firme Ray Ban.

Jedan od najpoznatijih proizvođača naočara na svetu pokrenuo je produkciju ‘Never Hide Films’ koja je do danas proizvela 20 različitih reklamnih videa. Za ovaj pod nazivom ‘Guy has glasses tattooed on his face’ mnogi sumnjaju da je samo još jedan u nizu. Među najpoznatijim videima dosad je onaj u kome muškarac u različitim pozama, na različitim mestima i s različitih udaljenosti licem hvata naočare Ray Ban koje mu baca prijatelj. U godinu dana koliko se nalazi na posebnom Ray Banovom kanalu na YouTubeu pogledalo ga je četiri miliona ljudi.


logo