Stalne akcije

 

AKCIJA br 1


“4 u 1”: 1900 din | 2900 din | 3900 din | 4900 din | 5900 din
Dioptrijski ram + plastika + ugradnja + pregled

 

????????????????????????????????????

U obe specijalizovane optičke prodavnice na raspolaganju su Vam puno modela dioptrijskih ramova naočara za vid poznatih proizvođača po izuzetno niskim cenama. Uz odabir ramova koji su posebno izloženi i klasifikovani, od nas dobijate i besplatan oftalmološki pregled za daljinu i blizinu, dioptrijsku plastiku indexa 1.5 +,-2.00sph/cyl, besplatnu ugradnju plastike u ram i poklon micro fiber krpicu za čišćenje naočara i futrolu. Ova akcija se u našim prodavnica pokazala odlično i odlučili smo da je uvrstimo u stalne akcije tokom 2015/2016. godine. Svakog meseca određena količina ramova iz redovne prodaje – pune cene, se snižava i prodaje po paket akciji od 1900, 2900, 3900, 4900 i 5900 dinara. Mnogo lepih ramova po izuzetno pristupačnim akcijskim cenama za svačiji budžet je prijateljska varijanta koju Vam Lensoptic srdačno nudi. Sve modele sa akcije možete pogledati u obe Lesnoptic specijalističke optičke prodavnice. Dobrodošli!


 

AKCIJA br 2

Junior club – povoljnosti za najmlađe
U klubu naših najmlađih prijatelja nudimo deci školskog (osnovna škola) uzrasta specijalne uslove pri obavljanju oftalmološkog pregleda kao i pri kupovini naočara ili kontaktnih sočiva. Junior članovi imaće mogućnost popusta za sve proizvode i oftalmološke preglede u Lensoptic-u.deca1

BENEFITI U OPTICI (obe prodavnice)
Samo za članove Junior cluba uz đačku knjižicu pripremili smo odličnih 15% popusta pri kupovini naočara, stakala i ugradnju u našim optičkim prodavnicama. Takođe, članovima Junior kluba omogućili smo i BESPLATAN kontrolni pregled za proveru vidne oštrine!
Što se tipova stakala i plastike tiče u mogućnosti smo da Vam ponudimo poslednje generacije dioptrijskih plastika posebno za decu sa svim filterima i zaštitnim slojevima (polikarbonati, trivex, antireflex, antiskreč, hidrofobic..)

Cene dioptrijskih stakala kreću se od 2000,00 rsd.
Cene dioptrijskih ramova krecu se od 2500,00 rsd.
Moguće je platiti u više mesečnih rata platnim karticama ili čekovima građana bez kamate.

BENEFITI U ORDINACIJI
Samo u našoj Specijalističkoj ordinaciji u Svetogorskoj 50/II

SISTEMATSKI OČNI PREGLED ZA DECU
Ukoliko je Vašem detetu potreban kompletan, sistematski pregled u toj situaciji vam nudimo specijalnu promotivnu cene pregleda!
Kompletan pregled za decu čine:
-kontrola vidne oštrine
-test pregled na razrokost
-pregled prednjeg segmenta oka
-pregled očnog dna
-korekcija vida naočarima ili kontaktnim sočivima
Specijalna promotivna cena: SISTEMATSKI PREGLED ZA DECU tokom školske 2015/2016 iznosiće samo 1200 dinara. (regularna cena: 2500din)


 

AKCIJA br 3

naocare za vid

Loyalty program za studente

Lensoptic je rešio da svoje vredne studente obraduje trajnim popustima! Dođite u naše prodajne objekte, popunite formular i priložite
fotokopiju Vašeg indeksa i dobićete trajnu popustnu karticu!

Sa našom Loyalty korticom imaćete trajne popuste i to:
15% popusta na kupovinu naočara
10% popusta na kupovinu polutvrdih kontaktnih sočiva
5% popusta na kupovinu mekih kontaktnih sočiva
Uz kupovinu naočara ili sočiva imaćete i besplatan očni skrining!

Naravno, da ne zaboravimo i najvažnije, tu Vašu Loyalty karticu mogu koristiti i SVI ČLANOVI VAŠE PORODICE!

Obradijte sebe i svoje bližnje!


 

AKCIJA br 4


Senior club – lepe vesti za penzionere

Svi zainteresovani građani koji su ostvarili pravo na penziju iz Republike Srbije, Republike Srpske i Republike Crne Gore uz penzioni ček ili drugi dokaz o ostvarenom pravu na penziju ostvaruju trajne popuste i beneficije.
Pri kupovini dioptrijskog rama ostvarujete pravo na 15% popusta (ne važi za ramove koji su već na akciji).

Sve Vaše nedoumice i pitanja slobodno nam postavljajte i interesujte se. Ukoliko imate pitanja vezana za Vaše očne bolesti kontaktirajte nas mailom ili se javite na INFO TEL gde će Vam naši oftalmolozi biti na raspolaganju. Prepustite LENSOPTIC-u da brine o Vašim očima.

Da rezimiramo popuste za seniore:
-popust na svaki dioptrijski ram, plastiku i ugradnju od 15%
-kontrolni pregled za naočare ne plaćate ukoliko kupite ram kod nas.
-uz svaki kupljeni ram, gratis: tvrda futrola, microfiber krpica.

Kao penzioneri kod nas ste stekli velike benefite i biće nam čast da Vam ih poklanjamo. Želimo Vam prijatne i srećne penzionerske dane!


 

AKCIJA br 5

Popusti za srednjoškolce – mislimo i na Vas
naocareDa bi izašli u susret i onima koji najviše vremena provode nad knjigom i za računarom , Lensoptic je odlučio da kao NOVOST u svoje stalne akcije uvrsti i povoljnosti za sve srednjoškolce.
Uz kupovinu bilo kog dioptrijskog okvira, mi Vam obezbedjujemo par dioptrijske plastike po neverovatnoj ceni od
2000 din + besplatan oftalmološki pregled, koji obuhvata odredjivanje vidne oštrine za daljinu i blizinu, kao i širenje zenica po potrebi.


 

Vaš Lensoptic


logo