Pogodnosti za firme

Pogodnosti za firme

Očna kuća LENSOPTIC želi da Vam ponudi sledeće pogodnosti za kupovinu i obavljanje pregleda u našoj očnoj kući:

1. Loyalty kartica sa kojima će ZAPOSLENI KAO I SVI ČLANOVI NJIHOVE PORODICE moći da TRAJNO ostvaruju popuste pri kupovini u našim prodavnicama i to:
– Popust pri kupovini dioptrijskih okvira od 15%

Popusti važe samo za gotovinsko i bezgotovinsko plaćenje čekovima građana na 3 mesečne rate!

Uz ove pogodnosti, sa Loyalty karticom ostvarujete pravo i na BESPLATAN OČNI SKRINING (pregled za naočare ili sočiva, pregled očnog dna, pregled opšteg stanja oka) UZ KUPOVINU NAOČARA ILI KONTAKTNIH SOČIVA (*ne važi za kontrolne preglede za polutvrda sočiva i infekcije oka i njihovo lečenje; ukoliko se ne vrši kupovina, pregledi se naplaćuju po standardnim cenama (od 2000-4000 rsd u zavisnosti od vrste pregleda)), prednost pri zakazivanju pregleda kao i VIP tretman….

2. Kupovina putem Administrativne zabrane, i to tako što se na ovaj način zaposlenima omogućuje plaćanje u 6 jednakih mesečnih rata po redovnim maloprodajnim cenama.

Takođe i uz ovakav vid saradnje ostvarujete pravo na besplatan očni skrining uz iste uslove kao i sa Loyalty karticom!


Na vama je samo da odlučite o tome koji vid pogodnosti vam najviše odgovara a mi ćemo se truditi da, šta god vi odlučili, se postaramo da budete zadovoljni i postanete jedan od naših dugogodišnjih klijenata!

Ukoliko ste zainteresovani za ovakav vid saradnje, budite slobodni da nas kontaktirate, bilo putem mail-a bilo putem telefona i to na 060/370-1008 ili 063/111 48 14!

Želimo Vam sve najbolje i očekujemo Vas,

S poštovanjem,
Vaš Lensoptic


logo