Program za studente

Za sve studente Beogradskog univerziteta (državni i privatni univerziteti i fakulteti), u organizaciji Očne kuće Lensoptic, pripremljeni su paketi usluga, fantastični proizvodi i najpovoljnije cene, a sve u cilju da budućnost našeg grada sačuva svoj vid pod najpovoljnijim uslovima.

Sve što je potrebno je da ponesete Vaš index sa sobom kada dolazite u Lensoptic. Uz index koji donosite na uvid, obavezno je donošenje jednog primerka fotokopije prve strane indexa koju zadržavamo.

Nudimo Vam specijalističke preglede za naočare, kontaktna sočiva, obuku za bezbedno rukovanje, kao i konsultacije – savete iz oftalmologije.

Po posebnim cenama na raspolaganju Vam je kompletan asortiman optičkih proizvoda u našoj ponudi: meka i polutrvrda kontaktna sočiva, dioptrijska plastika svih indeksa i zaštita, naočare i rastvori za održavanje.

Svim našim vrednim studentima, obezbedili smo trajnu Loyalty karticu, da i kada završe svoje školovanje idalje mogu kod nas, po uvek povoljnijim uslovima,obavljati preglede i kupovati naočare i kontaktna sočiva!
I da ne zaboravimo, Loyalty popustna kartica važi i za sve članove Vaše porodice!

Mi nagrađujemo Vašu vernost našoj tradiciji!

Iskoristite Program za studente i poklonite svojim očima najbolje.
Pozovite naš info telefon: 323-60-29

POPUSTI I POGODNOSTI ZA STUDENTE
– besplatni pregledi za sočiva i naočare uz kupovinu u našim prodavnicama
– popust za kupovinu dioptrijskih okvira od 15%

 

 


logo