Pogodnosti za članove

Pogodnosti za članove

Pogodnosti koje Lensoptic članovi ostvaruju u svakoj pojedinačnoj sekciji Lensoptic kluba:

-Redovno i blagovremeno informisanje o novitetim kod kontaktnih sočiva i rastvora za njihovo odrzavanje..novi materijali,nova dostignuća i saznanja vezana za primenu i nošenje sočiva..novi tipovi rastvora i nihova multifunkcionalnost..

-Obaveštavanje o novim modelima i tehnologijama izrade i primene dioptrijske plastike..tipovi,materijali,novi koncepti individualnih stakala..

-Informisanje o novim modelima dioptrijskih i sunčanih ramova..

-Pruzanje informacija vezanih za novosti kod oftalmoloških pregleda i intervecija..nove tehnolgije i oftalmološki aparati…nove usluge i vrste specijalizovanih pregleda..

-Poseban VIP tretman koji članovi ostvaruju i imaju pokazivanjem svoje članske identifikacijone kartice..pravo na najbolju moguću uslugu kao i pravo da im se svaka pojedinačna zelja(ako je moguća) ostvari po što boljim uslivima..trgujte sa nama..ko trazi dobija..ko ne trazi..znate već..budite kreativni..

-Mogućnost da lično i neposredno ugovaraju svoje usluge i proizvode kao i da ostvare povoljniju trgovinu u direktnoj komunikaciji sa zaposlenima..

-Pravo na popuste definisane i objavljene u svakoj sekciji kluba,kako za oftalmološke usluge tako i za optičke proizvode..kontaktna sočiva,dioptrijske naočare,dioptrijska stakla i plastiku,oftalmološke preglede i intervencije …itd

-Pravo na zaštitu njihovih podataka i privatnosti..pravo na redovne i trazene savete kako zaposlenih u optici tako i lekara i drugog medicinskog osoblja u oftalmološkoj ordinaciji…

-Pravo i da članovi porodica članova ostvare odredjene pogodnosti u neposrednom dogovoru sa zaposlenima u Lensopticu..

Mnogo razloga da se učlanite i sebi i svojoj porodici poklonite nov način i koncept poslovanja u Srbiji..pozivamo vas da se detaljno informišete i da se odlučite za ovaj korak..trudićemo se da u potpunosti opravdamo Vaše ukazano poverenje a u isto vreme se i nadamo da će te nas preporučiti prijateljima..jer..zajedno smo jači i moći ćemo dalje da dobacimo..

Vaš Lensoptic


logo