Ray-Ban tech

Ray-Ban je predstavio svoju prvu liniju dioptrijskih naočara Tech, sastavljenu od avangardnih modela izrađenih patentiranim hiper-tehnološkim procesima koji koriste stalno evoluirajuće sofisticirane materijale.

Ray-Ban techKolekcija Ray-Ban Tech fokusira se na stalno istraživanje i razvijanje tehnološkog i inovativnog aspekta ovoga branda. Naročita čvrstoća i lakoća kolekcije sunčanih naočara preneseni su i na ove optičke modele, napravljene za one koji traže udobnost bez da žrtvuju eleganciju. Modeli poseduju vrlo finu, vlaknastu strukturu – ova čvrsta vlakna mešaju se sa slojevima smole čija je uloga da ih drži zajedno te da štiti i održava oblik okvira. Rezultat ovog patentiranog procesa su lagani, čvrsti, fleksibilni i izrazito izdržljivi okviri. Na krajevima ručkica naočara nalaze se vrhovi od injektirane gume, koji omogućavaju bolje držanje i optimalnu udobnost. Takođe, fleksibilni most okvira od ugljeničnih vlakana omogućava lako prilagođavanje bilo kojem obliku lica.

Kolekcija dioptrijskih naočara Ray-Ban Tech sastoji se od tri modela – dva „lifestyle“ i jednog više ikonskog modela, a svi zajedno nude se s velikim izborom kombinacija ručkica i stakala.


logo