Reciklaža naočara

reciklaza naocaraRECIKLAŽA NAOČARA – Svi se trudimo da budemo društveno odgovorni kako prema našem okruženju tako i prema priprodi koja nas okružuje. U mogućnosti smo da Vam ponudimo jedinstvenu ponudu na srpskom tržištu optičkih proizvoda. Došli smo na ideju da Vaše korišćene naočare na odgovoran način recilkiramo – rastavimo na njihove sastavne delove: drške, nosnice, most okvira, okulari od metala ili plastike, dioptrijska stakla ili plastika i da te delove ako budemo u mogućnosti iskoristimo i da drugim korisnicima besplatno zamenimo. Ono što ne iskoristimo na bezbedan i odgovarajući način ćemo odložiti ili reciklirati. Vaše stare naočare koje ne želite da iskoristite ponovo (zamena plastike u njima), nemojte bacati ili nepotrebno čuvati kod kuće, donesite nama i obezbedite sebi popust od 15% na nov dioptrijski ram po Vašem izboru!

 

Pri kupovini novih naočara uz reciklažu starih, ostvarujete pravo na besplatan oftalmološki pregled za utvrđivanje dioptrije.

Još jednom da rezimiramo, Vi nama ram za reciklažu, a mi Vama odobravamo popust od 15% na NOV RAM ! Veoma jednostavno – podržite akciju reciklaža naočara.

*Popust se odobrava samo na dioptrijske ramove iz nove kolekcije.

Iskoristite ovu nesvakidašnju ponudu i pružite svojim očima najbolje! Našu ponudu ramova možete pogledati u našoj galeriji naočara za vid!

Vaš Lensoptic


Highslide for Wordpress Plugin