Reciklaža naočara

RECIKLAŽA NAOČARA – Svi se trudimo da budemo društveno odgovorni kako prema našem okruženju tako i prema priprodi koja nas okružuje. U mogućnosti smo da Vam ponudimo jedinstvenu ponudu na srpskom tržištu optičkih proizvoda. Došli smo na ideju da Vaše korišćene naočare na odgovoran način recilkiramo – rastavimo na njihove sastavne delove: drške, nosnice, most okvira, okulari od metala ili plastike, dioptrijska stakla ili plastika i da te delove ako budemo u mogućnosti iskoristimo i da drugim korisnicima besplatno zamenimo. Ono što ne iskoristimo na bezbedan i odgovarajući način ćemo odložiti ili reciklirati. Vaše stare naočare koje ne želite da iskoristite ponovo (zamena plastike u njima), nemojte bacati ili nepotrebno čuvati kod kuće, donesite nama i obezbedite sebi lep popust od 10% na nov dioptrijski ram po Vašem izboru!

Reciklaža naočara

Pri kupovini novih naočara uz reciklažu starih, ostvarujete pravo na besplatan oftalmološki pregled

Još jednom da rezimiramo, Vi nama ram za reciklažu, a mi Vama odobravamo popust od 10% na NOV RAM ! Veoma jednostavno – podržite akciju reciklaža naočara.

Složiće te se, da je ova akcija društveno odgovorna, praktična i finansijski isplativa, kako Vama kao kupcima tako i nama kao odgovornim trgovcima.

Iskoristite ovu nesvakidašnju ponudu i pružite svojim očima najbolje! Našu ponudu ramova možete pogledati u našoj galeriji naočara za vid!

Vaš Lensoptic


Highslide for Wordpress Plugin