Pregled za predškolce

PREGLED ZA PREDŠKOLCE 

pregled za predskolce

Veoma bitan momenat u odrastanju Vašeg deteta je i njegov polazak u školu.Kako bi ste izbegli gužve po domovima zdravlja i čekanje zakazanih pregleda, mi Vam omogućavamo da obavite kompletan oftalmološi pregled za predškolce (po potrebi sa širenejm zenica) za neverovatnih 1500 rsd.

Deci se aktivnosti povećavaju s polaskom u školu, primećuju da otežano čitaju, ili gledaju predmete na blizinu ili daljinu.S vremena na vreme, javljaju se glavobolje, deca te tegobe prijavljuju roditeljima, pa je s toga neophodno dete odvesti kod nadležnog oftalmologa na pregled. 

Ukoliko dete već nosi naočare ili kontaktna sočiva, najverovatnije neće biti potrebno ponovno širenje zenica, već se obavlja redovna kontrola i izdaje potvrda za upis u prvi razred. Pregledi se najčešće obavljaju od početka godine do juna . Pregled za preškolce je jedinstvena ponuda koju je Lensoptic skrojio zbog potreba naših klijenata. U sledećem delu teksta pročitajte kako izgleda pregled za predškolce, šta obuhvata i zašto ponekad širimo zenice. Takođe, bitno je da napomenemo da sve preglede obavlja oftalmolog. 
Deca imaju povećanu sposobnost akomodacije, pa je klasično određivanje naočra kod dece u većini slučajeva nedovoljno. Zbog toga je prilikom pregleda ukapavati kapi koje vrše blokiranje sposobnosti akomodacije. Propratni efekat tih kapi je i širenje zenica, što može biti nelagodno za decu nekoliko sati, do nekoliko dana u zavisnosti koje kapi se koriste. Nakon završetka takvog procesa pristupa se naknadnom određivanju dioptrije i određuju se naočare za vid koje bi detetu dalje pomoglo da normalno obavlja sve aktivnost.deca1

Uz pregled dobijate i potvrdu oftalmologa o sposobnosti deteta za polazak u školu, potvrda se može overiti i na već predviđenom obrazcu “priprema za školu” koji ste dobili u Domu zdravlja.

 

Akcija do kraja juna 2021.

PREGLED ZA PREDŠKOLICE (uz koji dobijate i potvrdu)+RAM+STAKLA –  VEĆ  OD  4500,00 rsd

Zakažite Vaš termin na vreme na 011/32-36-029


logo