Pogodnosti za članove Lensoptic club-a

Pogodnosti za članove Lensoptic club-a

Pogodnosti za članove LENSOPTIC CLUB-a:

– Redovno i blagovremeno informisanje o novitetim kod kontaktnih sočiva i rastvora za njihovo odrzavanje; novi tipovi rastvora i nihova multifunkcionalnost; novi materijali, nova dostignuća i saznanja vezana za primenu i nošenje sočiva.

– Obaveštavanje o novim modelima i tehnologijama izrade i primene dioptrijske plastike; tipovi, materijali, novi koncepti individualnih stakala.

– Informisanje o novim modelima dioptrijskih i sunčanih ramova.

– Pruzanje informacija vezanih za novosti kod oftalmoloških pregleda i intervecija; nove tehnolgije i oftalmološki aparati; nove usluge i vrste specijalizovanih pregleda.

– Poseban VIP tretman koji članovi ostvaruju i imaju pokazivanjem svoje članske identifikacijone kartice. Pravo na najbolju moguću uslugu kao i pravo da im se svaka pojedinačna zelja (ako je moguća) ostvari po što boljim uslovima

– Mogućnost da lično i neposredno ugovaraju svoje usluge i proizvode kao i da ostvare povoljniju trgovinu u direktnoj komunikaciji sa zaposlenima.

– Pravo na popuste definisane i objavljene u svakoj sekciji kluba, kako za oftalmološke usluge tako i za optičke proizvode, kontaktna sočiva, dioptrijske naočare, dioptrijska stakla i plastiku, oftalmološke preglede i intervencije

– Pravo na zaštitu njihovih podataka i privatnosti, pravo na redovne i trazene savete kako zaposlenih u optici tako i lekara i drugog medicinskog osoblja u oftalmološkoj ordinaciji.

– Pravo i da članovi porodica članova ostvare pogodnosti i pravo na popuste.

-Na već snižene proizvode (akcijske cene) ne odobravamo dodatni popust korisnicima Loyalty kartice

OBAVEŠTENJE ZA SVE KORISNIKE LOYALTY KARTICE: 

POPUST NA KONTAKTNA SOČIVA VIŠE NE VAŽI, ODOBRAVA SE SAMO POPUST OD 15% NA DIOPTRIJSKE RAMOVE (popust se ne odobrava na ramove koji su već sniženi).

BENEFITNI USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje nikada nije bilo jednostavnije, standardno Vam nudimo plaćanje svim kreditnim karticama, plaćajte čekovima građana na više mesečnih rata bez kamate. Ukoliko imate neke specijalne želje ili ste zainteresovani za plaćanja po sniženim cenam ili sa dužim rokovima dospeća, informisacemo Vas i uputiti kako da ih ostvarite. Ukoliko ste učlanjeni u Lensoptic club dobijate specijalne pogodnosti vezane za rokove plaćanja i popuste.

Ukažite nam poverenje i znaćemo da Vam uzvratimo.


logo