Oftalmološka ordinacija

SNIŽENJA I AKCIJE!

OFTALMOLOŠKA ORDINACIJA LENSOPTIC

Ono što Vas očekuje u našoj oftalmološkoj ordinaciji tokom naredne sezone, su popusti za odredjene pakete oftalmoloskih usluga koje možete obaviti svakog radnog dana i subotom,u terminima koji Vama najviše odgovaraju.

 

      KOMPJUTERIZOVANO VIDNO POLJE   – 2000,00rsd

 

 

Kompjuterizovano vidno polje (kompjuterizovana perimetrija) je dijagnostička procedura pomoću koje se postavlja rana dijagnoza glaukoma, procenjuju oštećenja vida nastala kod postojanja glaukoma i prati efikasnost antiglaukomske terapije.

Bazira se na ranom otkrivanju ispada u vidnom polju kojih pacijent često nije ni svestan, a koja se javljaju kao posledica delovanja povišenog očnog pritiska kod pacijenata sa glaukomom.

Takođe, koristi se i kod otkrivanja ili napredovanja neuroloških bolesti. 

Ispitivanje se vrši tako što pacijent sedi za aparatom na čijoj se površini emituju svetlosni stimulusi u vidu tačaka koje pacijent treba da uoči. Pritiskom na taster pacijent daje do znanja da je video svetlosni stimulus što kompjuter registruje. Obradom dobijenih informacija, to jest primećenih i neprimećenih svetlosnih stimulusa (tačaka) kompjuter izbacuje grafički i numerički prikaz pacijentovog vidnog polja.

Na osnovu tih rezultata moguće je postaviti dijagnozu ili pratiti napredovanje bolesti.

 

     KORNEALNA TOPOGRAFIJA ROŽNJAČE – 2000,00rsd

 

 

Kornealna topografija rožnjače je dijagnostička metoda u oftalmologiji,kojom se dobija detaljan opis rožnjače.Ona se koristi ZA DIJAGNOZU,PROCENU,PRAĆENJE I LEČENJE pojedinih degenerativnih oboljenja i stanja na rožnjači.

Topografija je, takođe, potrebna radi preciznog određivanja (fitovanja) kontaktnih sočiva i izuzetno je korisna u ranom otkrivanju i praćenju napredovanja keratokonusa. Program za kontaktna sočiva automatski fituje najadekvatnije kontaktno sočivo za pregledano oko i na taj način olakšava rad oftalmologa – kontaktologa.

 

     PAHIMETRIJA – 2000,00rsd

Pahimetrija (CCT – Central Corneal Thickness) je metod merenja debljine rožnjače.

Jednostavnom upotrebom pahimetra (koristi se ultra-zvuk visoke frekvencije) precizno merimo debljinu rožnjače. Pahimetrija je izuzetno značajna u kontaktologiji prilikom procene stanja i stepena keratokonusa (nepravilne zakrivljenosti rožnjače). Ona se primenjuje i za određivanje debljine rožnjače kod glaukoma i bolesti rožnjače. Debljina rožnjače utiče na preciznost merenja očnog pritiska, a kod nekih oboljenja rožnjača je zadebljana ili istanjena.

     LETNJI PAKET ZA NOSIOCE (GP) POLUTVRDIH KONTAKTNIH SOČIVA

Paket usluga obuhvata kontrolni pregled dioptrije i fita gp sočiva,kao i korekciju istih ukoliko je to potrebno, kontrolu kvaliteta suznog filma i KORNEALNU TOPOGRAFIJU.
*(u odnosu na važeći cenovnik u ordinaciji za 2017/2018 godinu,cena paketa se snižava sa 4000 RSD,na 3000 RSD).

 

 

KONTAKTNA SOČIVA ORDINACIJA

 

      LETNJI PAKET ZA PACIJENTE SA DIJAGNOSTIKOVANIM GLAUKOMOM ILI SUMNJOM NA GLAUKOM

Paket usluga obuhvata dijagnostičke metode, PAHIMETRIJU, VIDNO POLJE, kao i pregled specijaliste glaukomatologa.
*(u odnosu na važeći cenovnik u ordinaciji za 2017/2018 godinu,cena paketa se snižava sa 5500 RSD,na 4000 RSD)

 

 

 LETNJI PAKET KONSULTACIJA, DIJAGNOSTIKOVANJA I LEČENJA INFEKCIJA, TRETIRANJE BLEPHARITISA (tuširanje i mehanička ekspresija lojnih žlezda kapaka)

Ukoliko imate odredjenih dilema,ili želite stručan savet od naših oftalmologa u rešavanju odredjenih tegoba koje Vas muce,predlažemo da iskoristite mogućnost tokom narednih meseci i zakažete susret i konsultacije sa lekarom, po izuzetno pristupačnoj ceni.
*(u odnosu na važeći cenovnik u ordinaciji za 2018/2019 godinu,cena paketa se snižava sa 2000 RSD, na 1500 RSD)

 

naocare oftalmoloski pregled

 

 


I dalje,u našoj ordinaciji, možete obaviti preglede po sniženim cenama:

  • Kontrola očnog pritiska sa pregledom očnog dna, može se obaviti po ceni od 1000 RSD.
  • Određivanje dioptrije za daljinu, blizinu, srednju daljinu, a po potrebi i širenje zenica, za neverovatnih 1.000 RSD*
  • Svi nosioci naočara,ili mekih kontaktnih sočiva,kod kojih nije potrebno širenje zenica kontrolu dioptrije mogu obaviti za samo 1000 RSD.*

* Ukoliko kod nas radite naočare,menjate stakla,ili kupujete meka kontaktna sočiva- PREGLED/KONTROLA ĆE VAM BITI BESPLATNI!


 

Vaš Lensoptic


Highslide for Wordpress Plugin