Akcija i sniženje

 

AKCIJA 1


“4 u 1”: 1900 din | 2900 din | 3900 din | 4900 din | 5900 din | 6898 din
Dioptrijski ram + plastika + ugradnja + pregled

 

akcija i snizenje

U obe specijalizovane optičke prodavnice na raspolaganju su Vam puno modela dioptrijskih ramova naočara za vid poznatih proizvođača po izuzetno niskim cenama. Uz odabir ramova koji su posebno izloženi i klasifikovani, od nas dobijate i besplatan oftalmološki pregled za daljinu i blizinu, dioptrijsku plastiku indexa 1.5 +,-2.00sph/cyl, besplatnu ugradnju plastike u ram i poklon micro fiber krpicu za čišćenje naočara i futrolu. Ova akcija se u našim prodavnica pokazala odlično i odlučili smo da je uvrstimo u stalne akcije tokom 2019/2020. godine. Svakog meseca određena količina ramova iz redovne prodaje – pune cene, se snižava i prodaje po paket akciji od 1900, 2900, 3900, 4900, 5900 i 6898 dinara. Mnogo lepih ramova po izuzetno pristupačnim akcijskim cenama za svačiji budžet je prijateljska varijanta koju Vam Lensoptic srdačno nudi. Sve modele sa akcije možete pogledati u obe specijalističke optičke prodavnici u Svetogorskoj 50/2 i Goce Delčevoj 27/13 (Bulevar maršala Tolbuhina, Novi Beograd). Dobrodošli!


 

AKCIJA 2

Junior club – povoljnosti za najmlađe
U klubu naših najmlađih prijatelja nudimo deci školskog (osnovna škola) uzrasta specijalne uslove pri obavljanju oftalmološkog pregleda kao i pri kupovini naočara ili kontaktnih sočiva. Junior članovi imaće mogućnost popusta za sve proizvode i oftalmološke preglede u Lensoptic-u.akcija i snizenje

BENEFITI U OPTICI (obe prodavnice)
Samo za članove Junior cluba uz đačku knjižicu pripremili smo odličnih 15% popusta pri kupovini naočara (dioptrijski okviri iz nove kolekcije. Dodatni popust ne važi za snižene artikle). Takođe, članovima Junior kluba omogućili smo i BESPLATAN kontrolni pregled za proveru vidne oštrine (bez širenja zenica).
Što se tipova stakala i plastike tiče u mogućnosti smo da Vam ponudimo poslednje generacije dioptrijskih plastika posebno za decu sa svim filterima i zaštitnim slojevima (polikarbonati, trivex, antireflex, antiskreč, hidrofobic..)

Cene dioptrijskih stakala kreću se od 2000,00 rsd.
Cene dioptrijskih ramova krecu se od 3500,00 rsd.
Moguće je platiti u više mesečnih rata platnim karticama ili čekovima građana bez kamate.

BENEFITI U ORDINACIJI
Samo u našoj Specijalističkoj ordinaciji u Svetogorskoj 50/II

SISTEMATSKI OČNI PREGLED ZA DECU
Ukoliko je Vašem detetu potreban kompletan, sistematski pregled u toj situaciji vam nudimo specijalnu promotivnu cene pregleda!
Kompletan pregled za decu čine:
-kontrola vidne oštrine
-po potrebi širenje zenica
-pregled prednjeg segmenta oka
-pregled očnog dna
-korekcija vida naočarima ili kontaktnim sočivima

Specijalna promotivna cena: SISTEMATSKI PREGLED ZA DECU tokom školske 2019/2020 iznosiće samo 2000-3000 dinara. (u zavisnosti da li je potrebno širenje zenica)


 

AKCIJA 3

akcija i sniženje

Loyalty program za studente

Lensoptic je rešio da svoje vredne studente obraduje trajnim popustima! Dođite u naše prodajne objekte, popunite formular i priložite
fotokopiju Vašeg indeksa i dobićete trajnu popustnu karticu!

Sa našom Loyalty korticom imaćete trajne popuste i to:
15% popusta na kupovinu dioptrijskih okvira (popust važi samo na artikle iz nove kolekcije)
Uz kupovinu naočara ili sočiva imaćete i besplatan očni pregled!

*dodatni popust ne važi ako je dioptrijski ram već na sniženju

Naravno, da ne zaboravimo i najvažnije, tu Vašu Loyalty karticu mogu koristiti i SVI ČLANOVI VAŠE PORODICE!

Obradijte sebe i svoje bližnje!


 

AKCIJA 4


Senior club – lepe vesti za penzionere

Svi zainteresovani građani koji su ostvarili pravo na penziju iz Republike Srbije, Republike Srpske i Republike Crne Gore uz penzioni ček ili drugi dokaz o ostvarenom pravu na penziju ostvaruju trajne popuste i beneficije.
Pri kupovini dioptrijskog rama ostvarujete pravo na 15% popusta (ne važi za ramove koji su već na akciji).

Sve Vaše nedoumice i pitanja slobodno nam postavljajte i interesujte se. Ukoliko imate pitanja vezana za Vaše očne bolesti kontaktirajte nas mailom ili se javite na 0113236029. Prepustite LENSOPTIC-u da brine o Vašim očima.

Da rezimiramo popuste za seniore:
-popust na svaki dioptrijski ram od 15%
-kontrolni pregled dioptrije za naočare ne plaćate ukoliko kupite ram kod nas.
-uz svaki kupljeni ram, gratis: tvrda futrola, microfiber krpica.

Kao penzioneri kod nas ste stekli velike benefite i biće nam čast da Vam ih poklanjamo. Želimo Vam prijatne i srećne penzionerske dane!

Deo ponude dioptrijskih ramova pogledajte prateći sledeći link https://shop.lensoptic.com/


 

AKCIJA 5

Popusti za srednjoškolce – mislimo i na Vas
akcija i sniženjeDa bi izašli u susret i onima koji najviše vremena provode nad knjigom i za računarom , Lensoptic je odlučio da kao NOVOST u svoje stalne akcije uvrsti i povoljnosti za sve srednjoškolce.
Uz kupovinu bilo kog dioptrijskog okvira, mi Vam obezbedjujemo par dioptrijske plastike po neverovatnoj ceni od
2000 din + besplatan oftalmološki pregled, koji obuhvata odredjivanje vidne oštrine za daljinu i blizinu (ukoliko je potrebno širenje zenica, dodatno se naplaćuje 1000,00rsd)


 

Vaš Lensoptic


Highslide for Wordpress Plugin