Akcije

milka4 naocare

AKCIJE I POPUSTI!
Vreme je novac i mi se trudimo da akcije koje Vam nudimo budu stvarno povoljne i interesantne kako Vama tako i Vašoj porodici. Stalno ošmisljavamo različite, nove i dobre akcije. Nekada su po redukovanim cenama u ponudi sočiva, nekada specijalistički pregledi, a nekada naočare i stakla. Ponekad njihova kombinacija…Varijante su razne, a cilj je da budu stvarno povoljne i Vama finansijski dostupne. Hajde da se trudimo zajedno, pomozite nam da ih mesečno osmišljavamo. Koji su to proizvodi koje bi želeli da imate, a skupi su? Mozemo Vam u određenom mesecu takve proizvode ponuditi po snizenim cenama i eto Vama benefita, a i drugima zbog Vase preduzimljivosti. Svima je dobro, važno je da se stalno nesto dešava. Sve što Vam je na pameti ili bi želeli, pošaljite nam na mail. Potrudicemo se da Vam ih omogućimo. Bez Vas naša misija ne bi imala smisla. Budite aktivni i tražite, ko traži taj dobija, zajedno ćemo biti snažniji. Vi nas nećete menjati i zajedno će naša priča se trajati dugo.

naočare akcija

Saznajte kakve su to pogodnosti ako postanete naš član, koje su to benefiti koje ostvarujete Vi i Vaša porodica. Akcije koje mi nudimo su nastale upravo osluškujući Vaše želje i potrebe, tako, želimo da se Vi sa Vašim predlozima javite pa ćemo videti šta je to što možemo za Vas da učinimo.

Budite slobodni da se za sve akcije koje Vas interesuju raspitate u nekom od naših optika, možete postaviti pitanje mail-om, kao i pozivom na broj 011/323-60-29.

U Lensopticu su bajke itekako moguće, po tome se razlikujemo od drugih.


STALNE AKCIJE | MESEČNE AKCIJE | NEVEROVATNA PONUDA | RECIKLAŽA NAOČARA | POGODNOSTI ZA ČLANOVE


Highslide for Wordpress Plugin